Mobil internet


A mobil internet hazánkban is óriási sikereket ér el mivel napjainkra az emberek szívesebben vásárolnak laptopot mint hagyományos asztali számítógépet, a mobilinternet egyre nagyobb körben terjed el, mert a mobil eszközökön inkább a vezeték nélküli technológiák használatát részesítjük előnyben.. Annak idején nagyon nagy áttörést jelentett a WiFi internet is de talán most még nagyobb szabadságot és kötetlen internetezést biztosit a mobil internet..
Azért is mert a három hazai mobilszolgáltató közt óriási a verseny. A versenynek köszönhetően az árak egyre kedvezőbbek és egyre több és jobb minőségű szolgáltatást vehetünk igénybe egyre olcsóbban..

Sajnos a mobil internet jelenleg nem érhető el országos lefedettségben de minden nagyobb városban jó minőségben igénybe vehető a szolgáltatás.. Viszont a szolgáltatok azt ígérik hogy egy éven belül a teljes ország területén elérhető lesz mindenki számára a mobil internet.. Sőt jelentős minőség javulásra és sebesség növekedésre is számíthatunk mert érkezik a 14,4 Mbit/s sebességű 3G internet mely nagyon erős vetélytársa lehet az Adsl szolgáltatoknak is mert ezzel a technológiával óriási sebességgel száguldhatunk a világhálón lepipálva az otthoni 8Mbit/s sebességű adsl szolgáltatásokat..